Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Gye Kwooma Anyzo Mingchu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Chan-Hyun is nu in balbezit. Byung-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Doo speelt de bal door. Jee-Kyu rent richting de bal. Jee-Kyu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Hamato rent richting de bal. Son-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Kyung passt de bal met de wreef. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tsun-Lee met een harde bal richting middenveld. Ling-Li kopt de bal weg. Kwon-Kwon rent richting de bal. Ote-Lee onderschept slim de pass. Ote-Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tsun-Lee trapt de bal weg van het doel. Yang-Bum kan de bal niet met de borst controleren. Hikedo is nu in balbezit. Hikedo geeft de bal voor. Hwan-Sin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kwon-Kun controleert de bal met de borst. Sung-Gui speelt de bal door. Ote-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Ote-Lee rent richting de bal. Ote-Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sun-Lee speelt de bal door. Hwan-Sin is nu in balbezit. Ote-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ote-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Ote-Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Ling-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Sing rent richting de bal. Park-Sing passt de bal zonder na te denken. Jee-Kyu rent richting de bal. Jee-Kyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Gye Kwooma 63%, Anyzo Mingchu 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.Gye Kwooma - Anyzo Mingchu 0:0

51e minuut.
Kwoon-Kun is nu in balbezit. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Kun onderschept slim de pass. Ote-Lee onderschept slim de pass. Ote-Lee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hamato is nu in balbezit. Ling-Li onderschept slim de pass. Ling-Li met een sublieme pass. Son-Kyung is nu in balbezit. Son-Kyung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ote-Lee onderschept slim de pass. Hamato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamato geeft de bal voor. Jee-Kyu is nu in balbezit. Jee-Kyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ote-Lee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Park-Song komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ling-Li passt de bal zonder na te denken. Inworp. Hamato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Park-Sing geeft een lange en hoge pass. Jee-Kyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Gye Kwooma 50%, Anyzo Mingchu 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.Gye Kwooma - Anyzo Mingchu 0:0