Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Kwoobuk 1.Chunn Mingjo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Young passt de bal in één keer door. Jae-Huyn heeft problemen om de bal te vangen. Jae-Huyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Park-Young met een snelle inworp. Lo-Sin rent richting de bal. Lo-Sin speelt de bal door. Yang-Son rent richting de bal. Yang-Son draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bum-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bum-Kun geeft de bal voor. Sun-Yong rent richting de bal. Sun-Yong haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Jae-Huyn onderschept slim de pass. Jae-Huyn passt de bal zonder na te denken. Sun-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Yong schiet op doel. Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Kwoobuk - 1.Chunn Mingjo 0:1

42e minuut.
Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Young probeert naar een medespeler te passen. Sun-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Yong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Kwoobuk - 1.Chunn Mingjo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Kwoobuk 55%, 1.Chunn Mingjo 45%.
KF Kwoobuk - 1.Chunn Mingjo 0:2

50e minuut.
Jae-Huyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Huyn speelt de bal door. Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Yong onderschept slim de pass. Sun-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wang-Hyu passt de bal zonder na te denken. Bum-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Sin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cheng-Dea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Soo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Dea raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheng-Dea met een snel genomen vrije trap. Lo-Yang rent richting de bal. Lo-Sin rent richting de bal. Lo-Sin geeft een lange en hoge pass. Cheng-Ying bokst de bal weg.

75e minuut.
Park-Hyuon rent richting de bal. Chyu-Kun is nu in balbezit. Park-Hyuon begaat een overtreding. Park-Hyuon krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Yang-Son is nu in balbezit. Sun-Yong rent richting de bal. Sun-Yong speelt de bal door. Jae-Huyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Huyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Kwoobuk 54%, 1.Chunn Mingjo 46%.
KF Kwoobuk - 1.Chunn Mingjo 0:2