Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangereux Diables FC Rhinocéros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Djom verovert de bal door een tackle van achteren. Djom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iya de bal. Dikoume rent richting de bal. Dikoume draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Timba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baban komt het veld opgelopen.

10e minuut.
M`Belé rent richting de bal. M`Belé passt de bal met de wreef. Youmessi rent richting de bal. Youmessi schiet op doel. Bithe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jouabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bithe geeft een hoge lob. Inworp. Perrier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Belé is nu in balbezit. M`Belé geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé probeert naar een medespeler te passen. Youmessi rent richting de bal. Youmessi draait met de bal, schiet en ... Bithe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bekombo met een sublieme pass. Iya rent richting de bal. Iya met een sublieme pass. M`Belé rent richting de bal. M`Belé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Inworp. Baban met een snelle inworp. Gathuessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gathuessi geeft een lange en hoge pass. Bithe speelt de bal door. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bithe rent richting de bal. Bithe geeft de bal voor. Inworp. Perrier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Belé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
M`Belé is nu in balbezit. M`Belé passt de bal in één keer door. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi draait met de bal, schiet en ... Bekombo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Diables 64%, FC Rhinocéros 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangereux Diables - FC Rhinocéros 0:0

46e minuut.
Inworp. Meke met een snelle inworp. Dikoume is nu in balbezit. Dikoume geeft een lange en hoge pass. Kamtchoum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangereux Diables - FC Rhinocéros 1:0

67e minuut.
Baban heeft problemen om de bal te vangen. Gathuessi rent richting de bal. Gathuessi geeft de bal voor. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi schiet op doel. Paal!

71e minuut.
M`Belé onderschept slim de pass. M`Belé speelt de bal door. Youmessi is nu in balbezit. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. Bithe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. N`Guimbat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Binya heeft problemen om de bal te vangen. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gathuessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gathuessi passt de bal zonder na te denken. N`Jie met een sublieme pass. Kamtchoum rent richting de bal. Kamtchoum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Baban rent richting de bal. Meke is nu in balbezit. Meke passt de bal in één keer door. Youmessi is nu in balbezit. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Diables 52%, FC Rhinocéros 48%.
Dangereux Diables - FC Rhinocéros 1:0