Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Picathartes Calmes Ecureuils
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Miller probeert de bal aan de voet te houden. Tedga rent richting de bal. Pensy onderschept slim de pass. Pensy draait met de bal, schiet en ... Mallon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Picathartes - Calmes Ecureuils 1:0

5e minuut.
Daar is Ahidjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier rent richting de bal. Janvier met een sublieme pass. Binya rent richting de bal. Binya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bikoi kopt de bal weg. Daar is Owono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bassa rent richting de bal. M`Bassa draait met de bal, schiet en ... Moudime werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grands Picathartes - Calmes Ecureuils 1:1

11e minuut.
Ahidjo probeert naar een medespeler te passen. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bwelle probeert naar een medespeler te passen. Binya rent richting de bal. Bikoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bikoi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Eboutou is nu in balbezit. Eboutou passt de bal in één keer door. Molongo heeft problemen om de bal te vangen. M`Bassa rent richting de bal. M`Bassa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Moudime met een harde bal richting middenveld. Fotso heeft problemen om de bal te vangen. Ahidjo is nu in balbezit. Ahidjo schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Klungelig pakt Miller de bal. Bikoi onderschept slim de pass. Bikoi probeert naar een medespeler te passen. M`Bassa rent richting de bal. M`Bassa schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Picathartes 53%, Calmes Ecureuils 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grands Picathartes - Calmes Ecureuils 1:1

47e minuut.
Bikoi rent richting de bal. M`Bassa rent richting de bal. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa rent richting de bal. M`Bassa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ateke controleert de bal met de borst. Eboutou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboutou passt de bal in één keer door. Pensy rent richting de bal. Pensy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi rent richting de bal. M`Bassa rent richting de bal. M`Bassa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Eboutou controleert de bal met de borst. Eboutou passt de bal met de wreef. Pensy is nu in balbezit. Pensy schiet op doel. Mallon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Picathartes - Calmes Ecureuils 2:1

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mallon niet meer kan verder spelen. N`Tieche komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lea geeft een lange en hoge pass. Owono rent richting de bal. Owono passt de bal in één keer door. Daar is Ateke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateke geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Pensy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Picathartes - Calmes Ecureuils 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Picathartes 47%, Calmes Ecureuils 53%.
Grands Picathartes - Calmes Ecureuils 3:1