Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangereux Diables CHRISC
Normal Tactiek Arrow
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Astier met een sublieme pass. Heuyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Heuyot passt de bal zonder na te denken. Kamtchoum rent richting de bal. Kamtchoum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ridong onderschept slim de pass. Parralo is nu in balbezit. Parralo geeft een lange en hoge pass. Daar is da Mama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Mama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangereux Diables - CHRISC 0:1

18e minuut.
Dieltiens rent richting de bal. Dieltiens passt de bal zonder na te denken. da Mama heeft problemen om de bal te vangen. da Mama haalt uit met een fantastische trap. Bithe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pias onderschept slim de pass. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens probeert naar een medespeler te passen. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Diables 56%, CHRISC 44%.
Dangereux Diables - CHRISC 0:1

66e minuut.
Heuyot onderschept slim de pass. Dieltiens verovert de bal door een tackle van achteren. Dieltiens probeert naar een medespeler te passen. da Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Daar is Parralo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parralo geeft de bal voor. N`Jie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Laluz passt de bal zonder na te denken. Parralo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parralo met een sublieme pass. da Mama is nu in balbezit. da Mama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangereux Diables - CHRISC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Diables 64%, CHRISC 36%.
Dangereux Diables - CHRISC 0:2