Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABAD Fc Mystérieux Moutons
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 20
good Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Harb passt de bal in één keer door. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kembe verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Figurski met een sublieme pass. Harb heeft problemen om de bal te vangen. Momo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harb kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Mystérieux Moutons 1:0

20e minuut.
N`Kembe verovert de bal door een tackle van achteren. Ouanga rent richting de bal. Ouanga geeft de bal voor. Harb rent richting de bal. Harb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Figurski probeert naar een medespeler te passen. Tsopzang geeft een hoge lob. Awala probeert de bal met de borst te controleren. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Moutchen geeft een hoge lob. Abah probeert de bal met de borst te controleren. Tumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abah raakt geblesseerd tijdens het duel. Momo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wostal bokst de bal weg.

29e minuut.
N`Kembe verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kembe met een sublieme pass. Daar is Atanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abah passt de bal in één keer door. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé draait met de bal, schiet en ... Wostal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABAD Fc - Mystérieux Moutons 1:1

37e minuut.
Ouanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski met een sublieme pass. Klungelig pakt Sierny de bal. Sierny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Tsopzang met een snelle inworp. Figurski is nu in balbezit. Sierny rent richting de bal. Sierny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tsopzang passt de bal met de wreef. Ouanga is nu in balbezit. Ouanga passt de bal met de wreef. M`Belé rent richting de bal. M`Belé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 49%, Mystérieux Moutons 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABAD Fc - Mystérieux Moutons 1:1

50e minuut.
Tumi probeert naar een medespeler te passen. Tsopzang heeft problemen om de bal te vangen. Tsopzang met een sublieme pass. Harb is nu in balbezit. Harb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Mystérieux Moutons 2:1

59e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb rent richting de bal. Harb passt de bal zonder na te denken. Sierny is nu in balbezit. Sierny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Moutchen probeert de bal met de borst te controleren. Tchinda rent richting de bal. Tchinda geeft een hoge lob. Harb rent richting de bal. Harb geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tchinda geeft de bal voor. Harb rent richting de bal. Harb passt de bal zonder na te denken. Sierny rent richting de bal. Sierny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Awala probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tsopzang met een snelle inworp. Harb rent richting de bal. Harb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Tsopzang heeft problemen om de bal te vangen. Tsopzang probeert naar een medespeler te passen. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopzang rent richting de bal. Tsopzang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Moutchen passt de bal met de wreef. Figurski rent richting de bal. Figurski passt de bal met de wreef. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Mystérieux Moutons 3:1

86e minuut.
M`Belé speelt de bal door. Daar is Abah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harb onderschept slim de pass. Harb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 37%, Mystérieux Moutons 63%.
ABAD Fc - Mystérieux Moutons 3:1