Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHRISC Calmes Ecureuils
Arrow Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 19
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Dieltiens kopt de bal weg. Pias is nu in balbezit. Enang onderschept slim de pass. da Mama verovert de bal door een tackle van achteren. da Mama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
da Mama verovert de bal door een tackle van achteren. da Mama speelt de bal door. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama is nu in balbezit. da Mama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tedga de bal. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias schiet op doel. M`Belé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Calmes Ecureuils 1:0

9e minuut.
Dieltiens is nu in balbezit. da Mama is nu in balbezit. Pias is nu in balbezit. da Mama is nu in balbezit. da Mama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
da Mama met een sublieme pass. Parralo is nu in balbezit. Parralo met een sublieme pass. Pias rent richting de bal. Pias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Çamlık geeft de bal voor. Dieltiens rent richting de bal. Dieltiens met een sublieme pass. da Mama is nu in balbezit. da Mama draait met de bal, schiet en ... M`Belé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Calmes Ecureuils 2:0

26e minuut.
Moussongui passt de bal zonder na te denken. Bwelle speelt de bal door. Etori kan de bal niet met de borst controleren. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Enang onderschept slim de pass. Moussongui onderschept slim de pass. Moussongui met een sublieme pass. Pias is nu in balbezit. Pias haalt uit met een fantastische trap. M`Belé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pias rent richting de bal. Pias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
da Mama rent richting de bal. da Mama geeft een lange en hoge pass. N`Tamack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias verovert de bal door een tackle van achteren. Pias draait met de bal, schiet en ... M`Belé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Calmes Ecureuils 3:0

43e minuut.
Çamlık geeft een hoge lob. Bajramović rent richting de bal. Foncha is nu in balbezit. Bajramović onderschept slim de pass. Bajramović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 33%, Calmes Ecureuils 67%.
CHRISC - Calmes Ecureuils 3:0

48e minuut.
Bajramović is nu in balbezit. Bajramović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tedga de bal. da Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Calmes Ecureuils 4:0

51e minuut.
N`Tamack is nu in balbezit. Pias onderschept slim de pass. Pias speelt de bal door. da Mama rent richting de bal. da Mama draait met de bal, schiet en ... M`Belé bokst de bal weg.

61e minuut.
Bikoi passt de bal in één keer door. Enang bereikt de bal nog maar net als eerste. Enang speelt de bal door. M`Bassa is nu in balbezit. M`Bassa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mosinzon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foncha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikoi rent richting de bal. Bikoi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pořezal trapt de bal weg van het doel. da Mama speelt de bal door. Pias is nu in balbezit. Pias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bwelle geeft een hoge lob. Bajramović kopt de bal weg. Daar is Lea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Mama rent richting de bal. da Mama passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 39%, Calmes Ecureuils 61%.
CHRISC - Calmes Ecureuils 4:0