Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJN TEAM Mbo United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Rahibou speelt de bal door. Epende rent richting de bal. M`Bendjob verovert de bal door een tackle van achteren. Bella rent richting de bal. Bella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
M`Bendjob raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malenou komt het veld opgelopen. M`Bah met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tchameni de bal. Malenou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tene verovert de bal door een tackle van achteren. Sopjeu verovert de bal door een tackle van achteren. Epende is nu in balbezit. Malenou verovert de bal door een tackle van achteren. Malenou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ateke onderschept slim de pass. Ateke geeft een lange en hoge pass. Tchameni rent richting de bal. Tene onderschept slim de pass. Tene schiet op doel. Paal! M`Bah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJN TEAM - Mbo United 1:0

40e minuut.
Djomaha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malenou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchameni. Malenou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malenou komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJN TEAM 42%, Mbo United 58%.
TJN TEAM - Mbo United 1:0

51e minuut.
Tchameni probeert naar een medespeler te passen. Epende rent richting de bal. Epende passt de bal met de wreef. N`Tamack bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tamack haalt uit met een fantastische trap. Bilamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Minyem is nu in balbezit. N`Tamack verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tamack passt de bal met de wreef. Adjan rent richting de bal. Adjan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ateke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke rent richting de bal. Adjan verovert de bal door een tackle van achteren. Adjan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJN TEAM 60%, Mbo United 40%.
TJN TEAM - Mbo United 1:0