Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kriska Fc les talentueux
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ombang passt de bal in één keer door. Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jikam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Jikam krijgt een gele kaart. Ehawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tafo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kamdem bokst de bal weg. Ebale rent richting de bal. Ebale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - les talentueux 1:0

9e minuut.
Ehawa verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ebale de bal. Ehawa is nu in balbezit. Ehawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - les talentueux 2:0

10e minuut.
N`Jikam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jikam rent richting de bal. Ebale onderschept slim de pass. Ebale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Atangana probeert naar een medespeler te passen. Ehawa probeert naar een medespeler te passen. Yemga geeft de bal voor. Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yemga is nu in balbezit. Yemga met een sublieme pass. N`Jikam rent richting de bal. Ebale onderschept slim de pass. Ebale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt N`Jila de bal. Madi is nu in balbezit. N`Jock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Jock krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Etoundi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Etoundi zal de hoekschop nemen. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 52%, les talentueux 48%.
kriska Fc - les talentueux 2:0

50e minuut.
Yemga is nu in balbezit. Yemga geeft een hoge lob. Daar is Benle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemga rent richting de bal. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - les talentueux 2:1

56e minuut.
Benle is nu in balbezit. Yemga rent richting de bal. Benle bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale schiet op doel. Obama kopt de bal weg. Daar is Sopjeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - les talentueux 3:1

75e minuut.
Benle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obama met een snelle inworp. Ombang rent richting de bal. Ombang haalt uit met een fantastische trap. Biaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo rent richting de bal. N`Jila begaat een overtreding. Tafo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tafo kan niet meer verder spelen. Biyik komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Ebale de bal. Ehawa rent richting de bal. Ebale is nu in balbezit. Ehawa is nu in balbezit. Ehawa haalt uit met een fantastische trap. Kamdem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 59%, les talentueux 41%.
kriska Fc - les talentueux 3:1