Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangereux Éléphants les talentueux
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
N`Jock is nu in balbezit. Kesseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesseng passt de bal met de wreef. Yemga heeft problemen om de bal te vangen. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is N`Jikam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoun is nu in balbezit. Mamoun passt de bal met de wreef. Kesseng rent richting de bal. Kesseng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tchouga is nu in balbezit. Inworp. Binya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekambi rent richting de bal. Ekambi geeft een hoge lob. Fouapeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Obama probeert naar een medespeler te passen. N`Jila rent richting de bal. N`Jila probeert naar een medespeler te passen. Yemga rent richting de bal. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Obama passt de bal in één keer door. Klungelig pakt N`Jila de bal. N`Jila passt de bal in één keer door. Yemga rent richting de bal. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Yombi geeft een lange en hoge pass. N`Jock heeft problemen om de bal te vangen. Binya onderschept slim de pass. Kesseng is nu in balbezit. Kesseng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Éléphants 59%, les talentueux 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangereux Éléphants - les talentueux 0:0

49e minuut.
N`Jock met een sublieme pass. Yemga rent richting de bal. Yemga geeft een lange en hoge pass. N`Jila rent richting de bal. N`Jila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Obama kopt de bal weg. Daar is Kesseng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoun rent richting de bal. Mamoun schiet op doel. Fouapeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangereux Éléphants - les talentueux 1:0

69e minuut.
Binya rent richting de bal. Yemga verovert de bal door een tackle van achteren. Yemga passt de bal zonder na te denken. N`Jila bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Éléphants 56%, les talentueux 44%.
Dangereux Éléphants - les talentueux 1:0