Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Stars ✨ Mc KARIM
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ekambi geeft een hoge lob. Klungelig pakt N`Jumé de bal. Vounang speelt de bal door. Eyoum rent richting de bal. Eyoum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vounang kopt de bal weg. Klungelig pakt Bekombo de bal. Bikoi rent richting de bal. Ekambi rent richting de bal. Ekambi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kotonang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moutchen komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Moutchen is nu in balbezit. Pelle onderschept slim de pass. Pelle geeft de bal voor. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pelle rent richting de bal. Moutchen verovert de bal door een tackle van achteren. Moutchen passt de bal met de wreef. Siewouo is nu in balbezit. Siewouo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eyoum is nu in balbezit. Eyoum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - Mc KARIM 1:0

21e minuut.
Akoa is nu in balbezit. Akoa speelt de bal door. Eyoum rent richting de bal. Eyoum schiet op doel. Colomban probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moutchen probeert naar een medespeler te passen. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé passt de bal zonder na te denken. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - Mc KARIM 2:0

40e minuut.
Bikoi met een sublieme pass. Andela is nu in balbezit. Ekambi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekambi draait met de bal, schiet en ... M`Bulle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - Mc KARIM 2:1

43e minuut.
Bikoi rent richting de bal. Ekambi rent richting de bal. Bekombo onderschept slim de pass. Bikoi onderschept slim de pass. Bikoi haalt uit met een fantastische trap. M`Bulle bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Stars ✨ 55%, Mc KARIM 45%.
Madrid Stars ✨ - Mc KARIM 2:1

55e minuut.
N`Djeya met een sublieme pass. M`Belé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moutchen is nu in balbezit. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - Mc KARIM 3:1

63e minuut.
Feuze rent richting de bal. Moutchen onderschept slim de pass. Moutchen passt de bal met de wreef. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Fouapeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikoi rent richting de bal. Ekambi is nu in balbezit. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vounang speelt de bal door. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen probeert naar een medespeler te passen. M`Belé rent richting de bal. M`Belé schiet op doel. Colomban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Stars ✨ 33%, Mc KARIM 67%.
Madrid Stars ✨ - Mc KARIM 3:1