Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicals edeng fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is N`Jila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nseke is nu in balbezit. Nseke passt de bal in één keer door. Ebongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebongué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bamal is nu in balbezit. Bamal met een sublieme pass. N`Goudjo rent richting de bal. Midjam verovert de bal door een tackle van achteren. Midjam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magicals - edeng fc 1:0

12e minuut.
Doh probeert naar een medespeler te passen. Aoudou rent richting de bal. Lombano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoudou bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoudou haalt uit met een fantastische trap. Onguetou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
N`Toh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayangma met een snelle inworp. Messomo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ebongué de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kong rent richting de bal. Messomo onderschept slim de pass. Messomo passt de bal zonder na te denken. Ebongué heeft problemen om de bal te vangen. Ebongué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

41e minuut.
N`Djoké bereikt de bal nog maar net als eerste. Halidou geeft een hoge lob. Yaoussa is nu in balbezit. Midjam onderschept slim de pass. Midjam draait met de bal, schiet en ... Onguetou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicals 49%, edeng fc 51%.
Magicals - edeng fc 1:0

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bamal zal de hoekschop nemen. N`Jila is nu in balbezit. N`Jila haalt uit met een fantastische trap. Midjam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ebongué passt de bal in één keer door. N`Djoké is nu in balbezit. Halidou begaat een overtreding. Halidou krijgt een gele kaart.

82e minuut.
N`Dam trapt de bal weg. Klungelig pakt Doh de bal. Halidou begaat een overtreding. Halidou krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Doh raakt geblesseerd tijdens het duel. Doh met een snel genomen vrije trap. Bayaka heeft problemen om de bal te vangen. Ebongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebongué schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Aoudou de bal. Aoudou probeert naar een medespeler te passen. Lombano speelt de bal door. N`Djoké rent richting de bal. N`Djoké geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aoudou geeft een lange en hoge pass. Yaoussa rent richting de bal. Yaoussa geeft de bal voor. Bayaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayaka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicals 47%, edeng fc 53%.
Magicals - edeng fc 1:0