Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The2.O Équipe Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ombede passt de bal met de wreef. N`Guesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Etogo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Etogo krijgt een gele kaart. N`Guesela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Etogo probeert naar een medespeler te passen. N`Guesela komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Eyobo is nu in balbezit. Eyobo verovert de bal door een tackle van achteren. Djappa is nu in balbezit. Eyobo verovert de bal door een tackle van achteren. Eyobo passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ombede geeft een hoge lob. Inworp. N`Dongo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Eyobo controleert de bal met de borst. Eyobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyobo passt de bal zonder na te denken. Banya is nu in balbezit. Banya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The2.O - Équipe Fc 1:0

27e minuut.
Mpondo probeert naar een medespeler te passen. Djappa is nu in balbezit. Banya verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Banya de bal. Banya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo probeert naar een medespeler te passen. Banya rent richting de bal. Banya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The2.O - Équipe Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The2.O 51%, Équipe Fc 49%.
The2.O - Équipe Fc 2:0

62e minuut.
Aboya geeft een lange en hoge pass. Inworp. N`Guesela met een snelle inworp. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is N`Kendzap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpondo rent richting de bal. Mpondo speelt de bal door. Banya rent richting de bal. Banya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mongoulkou verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bozo`o met een snelle inworp. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The2.O 50%, Équipe Fc 50%.
The2.O - Équipe Fc 2:0