Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsinga FC Team Bryand AS
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari onderschept slim de pass. Maigari passt de bal met de wreef. Sindjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindjoun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kegne met de inworp. Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandja verovert de bal door een tackle van achteren. Fandja geeft een lange en hoge pass. Boumtje geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Moussambani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani geeft de bal voor. Tchouga rent richting de bal. Tchouga schiet op doel. Binya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsinga FC - Team Bryand AS 1:0

21e minuut.
Timba probeert de bal aan de voet te houden. Fandja bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba maakt een afschuwelijke overtreding. Timba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Lontchi rent richting de bal. Fandja rent richting de bal. Fandja met een sublieme pass. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Enanga is nu in balbezit. Fandja verovert de bal door een tackle van achteren. Fandja passt de bal met de wreef. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Fandja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Balla probeert naar een medespeler te passen. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari draait met de bal, schiet en ... M`Bulle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsinga FC - Team Bryand AS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsinga FC 61%, Team Bryand AS 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tsinga FC - Team Bryand AS 1:1

52e minuut.
Nlend passt de bal in één keer door. N`Keng bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Balla met een sublieme pass. Fandja rent richting de bal. Fandja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
N`Gounou onderschept slim de pass. N`Gounou speelt de bal door. Tchouga heeft problemen om de bal te vangen. Tchouga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsinga FC - Team Bryand AS 2:1

80e minuut.
Nouazi rent richting de bal. Sindjoun onderschept slim de pass. Sindjoun met een sublieme pass. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kwekeu met een snelle inworp. N`Gounou heeft problemen om de bal te vangen. N`Gounou passt de bal zonder na te denken. Tchouga is nu in balbezit. Tchouga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsinga FC 56%, Team Bryand AS 44%.
Tsinga FC - Team Bryand AS 2:1