Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Ужгород MoKiLo
shcherbei Tactiek 1
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 35
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Dusalle rent richting de bal. Dusalle speelt de bal door. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Konovalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 1:0

4e minuut.
Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri rent richting de bal. Chunri geeft een hoge lob. Beočanin kopt de bal weg. Dusalle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Beočanin passt de bal zonder na te denken. Daar is Dusalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusalle passt de bal in één keer door. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí haalt uit met een fantastische trap. Konovalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konovalov probeert naar een medespeler te passen. Bannikov kopt de bal weg. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí geeft een hoge lob. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Valkeajärvi schiet op doel. Konovalov bokst de bal weg.

17e minuut.
Beočanin rent richting de bal. Dusalle is nu in balbezit. Beočanin rent richting de bal. Beočanin geeft de bal voor. Valkeajärvi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dusalle rent richting de bal. Dusalle passt de bal in één keer door. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 2:0

33e minuut.
Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski geeft een hoge lob. Dusalle kopt de bal weg. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Konovalov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 3:0

41e minuut.
Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi speelt de bal door. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 4:0

43e minuut.
Beočanin passt de bal zonder na te denken. Dusalle is nu in balbezit. Dusalle geeft een hoge lob. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí draait met de bal, schiet en ... Konovalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Fejerešák geeft de bal voor. Bannikov is nu in balbezit. Bannikov geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 31%, MoKiLo 69%.
ФК Ужгород - MoKiLo 4:0

47e minuut.
Dapecí is nu in balbezit. Dapecí passt de bal in één keer door. Dusalle rent richting de bal. Dusalle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 5:0

49e minuut.
Dusalle heeft problemen om de bal te vangen. Pivnenko maakt een afschuwelijke overtreding. Dusalle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beočanin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dapecí springt en kopt de bal. Konovalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 6:0

57e minuut.
Caridad verovert de bal door een tackle van achteren. Caridad passt de bal met de wreef. Beočanin probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Konovalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Dapecí is nu in balbezit. Dapecí passt de bal met de wreef. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 7:0

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Nedilko de bal onder controle te krijgen. Dapecí kopt de bal weg. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi schiet op doel. Konovalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bannikov kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. Dapecí rent richting de bal. Dapecí draait met de bal, schiet en ... Konovalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 8:0

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konovalov trapt de bal weg van het doel. Bannikov kopt de bal weg. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 9:0

86e minuut.
Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Konovalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 10:0

89e minuut.
Roca passt de bal met de wreef. Bannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannikov speelt de bal door. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí schiet op doel. Konovalov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - MoKiLo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 22%, MoKiLo 78%.
ФК Ужгород - MoKiLo 11:0