Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastion ФК Ужгород
NZ1 Tactiek shcherbei
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.2 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Beočanin rent richting de bal. Mel`nik onderschept slim de pass. Mel`nik met een sublieme pass. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lukaku ... Strafschop! Bidnenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bidnenko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - ФК Ужгород 1:0

14e minuut.
Přívracký probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi rent richting de bal. van Gendt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Gendt krijgt een gele kaart. Valkeajärvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Přívracký zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valkeajärvi krijgt zijn hoofd ertegen. Grzybczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
van Gendt onderschept slim de pass. van Gendt passt de bal met de wreef. Vahula probeert de bal aan de voet te houden. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dorokhov met de inworp. Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov geeft een hoge lob. Bidnenko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kutsev rent richting de bal. Kutsev geeft een hoge lob. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - ФК Ужгород 2:0

35e minuut.
Přívracký geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi rent richting de bal. Stolyarchuk rent richting de bal. Valkeajärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beočanin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valkeajärvi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - ФК Ужгород 2:1

39e minuut.
Přívracký rent richting de bal. Přívracký probeert naar een medespeler te passen. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bastion - ФК Ужгород 2:2

40e minuut.
Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin passt de bal met de wreef. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Güner geeft een hoge lob. Dapecí maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzybczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mel`nik rent richting de bal. Mel`nik passt de bal zonder na te denken. Kutsev rent richting de bal. Kutsev draait met de bal, schiet en ... Reina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - ФК Ужгород 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 46%, ФК Ужгород 54%.
Bastion - ФК Ужгород 3:2

51e minuut.
Lukaku probeert naar een medespeler te passen. Szemietiew heeft problemen om de bal te vangen. Bidnenko onderschept slim de pass. Bidnenko schiet op doel. Reina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - ФК Ужгород 4:2

59e minuut.
Gago rent richting de bal. Nechyporuk verovert de bal door een tackle van achteren. Nechyporuk geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güner rent richting de bal. Güner geeft de bal voor. Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dapecí rent richting de bal. Dapecí geeft een lange en hoge pass. Stolyarchuk controleert de bal met de borst. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Roca passt de bal zonder na te denken. Güner rent richting de bal. Güner passt de bal in één keer door. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - ФК Ужгород 4:3

75e minuut.
Beočanin is nu in balbezit. Beočanin passt de bal met de wreef. Daar is Vahula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Beočanin kopt de bal weg. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güner. Güner krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Valkeajärvi is nu in balbezit. Stolyarchuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolyarchuk krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lukaku met een sublieme pass. Přívracký geeft de bal voor. Güner rent richting de bal. Güner haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dapecí heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Vahula zijn tegenspeler op de grond. Dapecí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Přívracký zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 67%, ФК Ужгород 33%.
Bastion - ФК Ужгород 4:3