Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Osli Brovar Kyiv
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Dranov rent richting de bal. Kernozenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sabo rent richting de bal. Sabo passt de bal met de wreef. Kravchuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Sabo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gunchak komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kravchuk met een snelle inworp. Dranov is nu in balbezit. Baranov is nu in balbezit. Dranov onderschept slim de pass. Dranov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 48%, Brovar Kyiv 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veliki Osli - Brovar Kyiv 0:0

67e minuut.
Dranov geeft een lange en hoge pass. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash geeft de bal voor. Klungelig pakt Gunchak de bal. Gunchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - Brovar Kyiv 1:0

70e minuut.
Granovskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khanas rent richting de bal. Khanas passt de bal met de wreef. Konshin rent richting de bal. Konshin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - Brovar Kyiv 2:0

71e minuut.
Kutepov met een sublieme pass. Kernozenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Konshin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dranov rent richting de bal. Kirilyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilyuk met een sublieme pass. Konshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Konshin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Lucash passt de bal zonder na te denken. Khanas rent richting de bal. Kutepov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutepov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 42%, Brovar Kyiv 58%.
Veliki Osli - Brovar Kyiv 2:0