Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NVcity Wavingflag
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Inworp. Ibragimov met een snelle inworp. Boroday probeert naar een medespeler te passen. Polovkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polovkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Natochiy kopt de bal weg. Stakhiv geeft de bal voor. Strontsitskiy rent richting de bal. Ushtan is nu in balbezit. Ushtan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Prokhorov rent richting de bal. Chumak rent richting de bal. Chumak geeft een hoge lob. Ushtan rent richting de bal. Ushtan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chumak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strashnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ushtan rent richting de bal. Ushtan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ushtan passt de bal zonder na te denken. Strashnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strashnenko passt de bal met de wreef. Hay is nu in balbezit. Hay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 56%, Wavingflag 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NVcity - Wavingflag 0:0

58e minuut.
Boroday geeft de bal voor. Yudin kopt de bal weg. Donets kan de bal niet met de borst controleren. Strashnenko rent richting de bal. Strashnenko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boroday passt de bal zonder na te denken. Strontsitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Chumak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Strontsitskiy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Strontsitskiy kan niet meer verder spelen. Molokutsko komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Donets rent richting de bal. Strashnenko verovert de bal door een tackle van achteren. Strashnenko probeert naar een medespeler te passen. Polovkov is nu in balbezit. Polovkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 46%, Wavingflag 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NVcity - Wavingflag 0:0