Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wavingflag Mariupol
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Milevskiy met een harde bal richting middenveld. Strashnenko kopt de bal weg. Shkolnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Veretinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Shkolnikov rent richting de bal. Veretinskiy maakt een afschuwelijke overtreding. Veretinskiy krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mogilny bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov onderschept slim de pass. Shkolnikov probeert naar een medespeler te passen. Ushtan rent richting de bal. Ushtan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mogilny rent richting de bal. Shkolnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Shkolnikov passt de bal zonder na te denken. Ushtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ushtan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Babkin onderschept slim de pass. Babkin geeft een lange en hoge pass. Daar is Dikan`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yevtushenko is nu in balbezit. Yevtushenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wavingflag 38%, Mariupol 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wavingflag - Mariupol 0:0

48e minuut.
Yudin speelt de bal door. Ezerskiy is nu in balbezit. Shkolnikov begaat een overtreding. Shkolnikov krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Stakhiv verovert de bal door een tackle van achteren. Stakhiv passt de bal met de wreef. Shkolnikov speelt de bal door. Ushtan rent richting de bal. Ushtan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lavrentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezerskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shkolnikov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Sobol` met een snelle inworp. Veretinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakhiv begaat een overtreding. Stakhiv krijgt een gele kaart. Veretinskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Veretinskiy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Yevtushenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yevtushenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - Mariupol 0:1

84e minuut.
Odolskiy speelt de bal door. Ushtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ushtan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kabaca de bal onder controle te krijgen. Milevskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wavingflag - Mariupol 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wavingflag 45%, Mariupol 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wavingflag - Mariupol 1:1