Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kleynod G-77
Normal Tactiek RE
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Shevelyukhin geeft een lange en hoge pass. Luchkevich rent richting de bal. Luchkevich passt de bal zonder na te denken. Krasnoperov geeft de bal voor. Kondratovich springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Gunchak met een harde bal richting middenveld. Pshenichniy kopt de bal weg. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Khanas passt de bal in één keer door. Sanzhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzhar geeft een lange en hoge pass. Khanas is nu in balbezit. Khanas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pshenichniy speelt de bal door. Daar is Pischur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pischur passt de bal zonder na te denken. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Khanas is nu in balbezit. Khanas geeft een lange en hoge pass. Sanzhar heeft problemen om de bal te vangen. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleynod - G-77 0:1

22e minuut.
Pischur rent richting de bal. Pischur geeft een lange en hoge pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Kozachenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleynod - G-77 0:2

28e minuut.
Daar is Mamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pshenichniy onderschept slim de pass. Pshenichniy met een sublieme pass. Klungelig pakt Kondratovich de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Pischur met een snelle inworp. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kondratovich is nu in balbezit. Gunchak onderschept slim de pass. Pischur rent richting de bal. Pischur haalt uit met een fantastische trap. Kozachenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleynod - G-77 0:3

40e minuut.
Mamin probeert naar een medespeler te passen. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kondratovich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov speelt de bal door. Dikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur draait met de bal, schiet en ... Kozachenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleynod 72%, G-77 28%.
Kleynod - G-77 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Luchkevich de bal. Luchkevich geeft de bal voor. Dikan rent richting de bal. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Khanas is nu in balbezit. Daar is Khanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanas geeft een hoge lob. Pischur rent richting de bal. Pischur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maksimenko is nu in balbezit. Maksimenko geeft een lange en hoge pass. Gunchak kopt de bal weg. Pischur controleert de bal met de borst. Pischur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gunchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur speelt de bal door. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Khanas passt de bal zonder na te denken. Pischur rent richting de bal. Pischur schiet op doel. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Khanas rent richting de bal. Daar is Khanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanas geeft de bal voor. Pischur rent richting de bal. Pischur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleynod - G-77 0:4

86e minuut.
Tetenko met de inworp. Dikan geeft een lange en hoge pass. Pshenichniy probeert naar een medespeler te passen. Pischur is nu in balbezit. Pischur schiet op doel. Kozachenko bokst de bal weg. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleynod 71%, G-77 29%.
Kleynod - G-77 0:4