Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Osli Tekhnichni Kozy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen average


4e minuut.
Khanas passt de bal zonder na te denken. Konshin is nu in balbezit. Serebrenykov begaat een overtreding. Konshin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Khanas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nagorniak verovert de bal door een tackle van achteren. Khanas rent richting de bal. Khanas passt de bal zonder na te denken. Vahula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahula schiet op doel. Onys`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - Tekhnichni Kozy 0:1

11e minuut.
Nagorniak speelt de bal door. Konshin rent richting de bal. Serebrenykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konshin rent richting de bal. Konshin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Panin heeft problemen om de bal te vangen. Dranov verovert de bal door een tackle van achteren. Dranov passt de bal in één keer door. Konshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Konshin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kornev kopt de bal weg. Daar is Serebrenykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dranov speelt de bal door. Vahula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Shovkovsky rent richting de bal. Shovkovsky probeert naar een medespeler te passen. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash geeft een lange en hoge pass. Feldman kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sabo speelt de bal door. Kravchuk rent richting de bal. Panin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kravchuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 48%, Tekhnichni Kozy 52%.
Veliki Osli - Tekhnichni Kozy 0:1

52e minuut.
Serebrenykov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yesyp komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lucash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dranov geeft de bal voor. Kravchuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Konshin de bal. Konshin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nagorniak met een sublieme pass. Dranov heeft problemen om de bal te vangen. Dranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gavryushov probeert naar een medespeler te passen. Vashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Vashchuk geeft een lange en hoge pass. Konshin rent richting de bal. Konshin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Khanas is nu in balbezit. Kornev rent richting de bal. Lucash verovert de bal door een tackle van achteren. Dranov is nu in balbezit. Dranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 43%, Tekhnichni Kozy 57%.
Veliki Osli - Tekhnichni Kozy 0:1