Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Osli G-77
Normal Tactiek RE
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten very good
hopeless Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Khanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanas probeert naar een medespeler te passen. Boudianski heeft problemen om de bal te vangen. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:1

4e minuut.
Kondratovich heeft problemen om de bal te vangen. Pischur speelt de bal door. Boudianski rent richting de bal. Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Diryavka geeft een hoge lob. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanas is nu in balbezit. Kondratovich onderschept slim de pass. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:2

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Onys`ko niet meer kan verder spelen. Pantilov komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pshenichniy heeft problemen om de bal te vangen. Pshenichniy passt de bal met de wreef. Khanas met een sublieme pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Diryavka geeft een lange en hoge pass. Khanas rent richting de bal. Khanas speelt de bal door. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Pantilov bokst de bal weg.

18e minuut.
Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas passt de bal met de wreef. Pischur rent richting de bal. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kondratovich rent richting de bal. Vashchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:3

21e minuut.
Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur geeft een hoge lob. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Pantilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:4

25e minuut.
Lucash kopt de bal weg. Pischur is nu in balbezit. Pischur geeft de bal voor. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:5

27e minuut.
Luchkevich geeft een hoge lob. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich passt de bal zonder na te denken. Khanas heeft problemen om de bal te vangen. Khanas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pischur passt de bal zonder na te denken. Boudianski is nu in balbezit. Kondratovich onderschept slim de pass. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:6

34e minuut.
Luchkevich kopt de bal weg. Boudianski controleert de bal met de borst. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Pantilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Diryavka passt de bal zonder na te denken. Pischur rent richting de bal. Pischur probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Pantilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur geeft een lange en hoge pass. Vashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pischur met een sublieme pass. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudianski onderschept slim de pass. Pischur onderschept slim de pass. Pischur draait met de bal, schiet en ... Pantilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:7

41e minuut.
Pshenichniy met een sublieme pass. Khanas rent richting de bal. Postranskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas verovert de bal door een tackle van achteren. Khanas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:8

43e minuut.
Pischur onderschept slim de pass. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een hoge lob. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 79%, G-77 21%.
Veliki Osli - G-77 0:8

46e minuut.
Diryavka passt de bal in één keer door. Pischur is nu in balbezit. Pischur passt de bal zonder na te denken. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Krasnoperov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pogrebnyak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Khanas rent richting de bal. Pshenichniy onderschept slim de pass. Pshenichniy probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kravchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur geeft een lange en hoge pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:9

57e minuut.
Kondratovich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sabo de bal. Pischur onderschept slim de pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pogrebnyak is nu in balbezit. Khanas onderschept slim de pass. Khanas met een sublieme pass. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Khanas kopt de bal weg. Khanas is nu in balbezit. Khanas speelt de bal door. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel. Pantilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:10

62e minuut.
Luchkevich met een snelle inworp. Pogrebnyak rent richting de bal. Pogrebnyak geeft een hoge lob. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

70e minuut.
Khanas rent richting de bal. Pischur onderschept slim de pass. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:11

73e minuut.
Khanas verovert de bal door een tackle van achteren. Khanas probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel. Pantilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:12

78e minuut.
Khanas speelt de bal door. Pogrebnyak rent richting de bal. Pogrebnyak speelt de bal door. Kondratovich heeft problemen om de bal te vangen. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pischur passt de bal in één keer door. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas speelt de bal door. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:13

88e minuut.
Pischur is nu in balbezit. Pischur met een sublieme pass. Khanas rent richting de bal. Khanas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vashchuk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 83%, G-77 17%.
Veliki Osli - G-77 0:14