Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G-77 Veliki Osli
RE Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 17
zeer goed Schieten slecht
solide Passen hopeloos
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Diryavka passt de bal in één keer door. Daar is Khanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanas passt de bal met de wreef. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Onys`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Khanas met de inworp. Pischur rent richting de bal. Khanas rent richting de bal. Khanas met een sublieme pass. Pischur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pischur onderschept slim de pass. Pischur met een sublieme pass. Diryavka probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Onys`ko met een harde bal richting middenveld. Pischur kopt de bal weg. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel. Onys`ko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Veliki Osli 1:0

21e minuut.
Luchkevich probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich is nu in balbezit. Sabo begaat een overtreding. Sabo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kopylchenko trapt de bal weg. Klungelig pakt Sabo de bal. Pischur geeft een lange en hoge pass. Krasnoperov geeft de bal voor. Boudianski heeft problemen om de bal te vangen. Onys`ko bokst de bal weg. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Konshin heeft problemen om de bal te vangen. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich heeft problemen om de bal te vangen. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Onys`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pischur speelt de bal door. Kondratovich is nu in balbezit. Sabo is nu in balbezit. Kondratovich onderschept slim de pass. Kondratovich schiet op doel. Onys`ko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Luchkevich geeft de bal voor. Lucash speelt de bal door. Pischur speelt de bal door. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Veliki Osli 2:0

39e minuut.
Shovkovsky is nu in balbezit. Krasnoperov verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Veliki Osli 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 27%, Veliki Osli 73%.
G-77 - Veliki Osli 3:0

46e minuut.
Dranov met een sublieme pass. Daar is Sabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dranov is nu in balbezit. Kondratovich onderschept slim de pass. Kondratovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sabo geeft een hoge lob. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov speelt de bal door. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur rent richting de bal. Kondratovich rent richting de bal. Pischur is nu in balbezit. Pischur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Veliki Osli 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Boudianski de bal. Kondratovich is nu in balbezit. Boudianski verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur onderschept slim de pass. Pischur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Veliki Osli 5:0

67e minuut.
Maksimenko onderschept slim de pass. Kravchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diryavka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Shevelyukhin geeft de bal voor. Pischur is nu in balbezit. Pischur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Shovkovsky onderschept slim de pass. Shovkovsky geeft een hoge lob. Pischur kopt de bal weg. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sabo de bal. Boudianski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudianski geeft een lange en hoge pass. Pischur kopt de bal weg. Krasnoperov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Vashchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Veliki Osli 6:0

73e minuut.
Klungelig pakt Sabo de bal. Khanas verovert de bal door een tackle van achteren. Khanas geeft de bal voor. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov geeft de bal voor. Onys`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Khanas verovert de bal door een tackle van achteren. Khanas passt de bal zonder na te denken. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Onys`ko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Veliki Osli 7:0

78e minuut.
Vashchuk geeft de bal voor. Dranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal in één keer door. Onys`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Boudianski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Konshin de bal onder controle te krijgen. Pshenichniy speelt de bal door. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pshenichniy onderschept slim de pass. Pshenichniy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vashchuk de bal. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Onys`ko trapt de bal weg. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 23%, Veliki Osli 77%.
G-77 - Veliki Osli 7:0