Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G-77 Brovar Kyiv
RE Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen weak


6e minuut.
Pshenichniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichniy geeft een lange en hoge pass. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur passt de bal zonder na te denken. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel. Sakhno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Brovar Kyiv 1:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diryavka met de inworp. Khanas is nu in balbezit. Khanas geeft een hoge lob. Kondratovich maakt een snoekduik en kopt de bal. Sakhno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Tchernyshov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babkin met de inworp. Pischur is nu in balbezit. Pischur geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Brovar Kyiv 2:0

31e minuut.
Kutepov is nu in balbezit. Luchkevich onderschept slim de pass. Luchkevich geeft de bal voor. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Khanas kopt de bal weg. Pischur rent richting de bal. Pischur passt de bal in één keer door. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sakhno trapt de bal weg van het doel. Pischur kopt de bal weg. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 27%, Brovar Kyiv 73%.
G-77 - Brovar Kyiv 2:0

49e minuut.
Khanas probeert naar een medespeler te passen. Tchernyshov rent richting de bal. Pischur onderschept slim de pass. Pischur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Brovar Kyiv 3:0

51e minuut.
Pshenichniy geeft een lange en hoge pass. Khanas kopt de bal weg. Pischur probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Sakhno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorodchanin heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Luchkevich met een sublieme pass. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel. Sakhno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Brovar Kyiv 4:0

63e minuut.
Diryavka passt de bal zonder na te denken. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Babkin speelt de bal door. Pischur is nu in balbezit. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tchernyshov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pivnenko de bal. Pischur speelt de bal door. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Luchkevich de bal. Luchkevich met een sublieme pass. Baranov rent richting de bal. Babkin verovert de bal door een tackle van achteren. Babkin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gorodchanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodchanin geeft de bal voor. Kutepov heeft problemen om de bal te vangen. Pischur is nu in balbezit. Pischur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Brovar Kyiv 5:0

86e minuut.
Kutepov rent richting de bal. Pshenichniy onderschept slim de pass. Pshenichniy met een sublieme pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Sakhno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 24%, Brovar Kyiv 76%.
G-77 - Brovar Kyiv 5:0