Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zack&Dan Mariupol
Slava Ykraini Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Sobol` met een snelle inworp. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamushko onderschept slim de pass. Karamushko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Darnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Darnyi geeft een lange en hoge pass. Popieliński met een sublieme pass. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 1:0

9e minuut.
Piłkarski geeft een lange en hoge pass. Ezerskiy rent richting de bal. Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Popieliński rent richting de bal. Popieliński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Maruca passt de bal in één keer door. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński geeft de bal voor. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 2:0

16e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrentsov verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrentsov geeft een lange en hoge pass. Popieliński geeft een hoge lob. Maruca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kabaca trapt de bal weg. Darnyi kopt de bal weg. Daar is Demchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükşen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pin is nu in balbezit. Pin geeft de bal voor. Maruca rent richting de bal. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 3:0

18e minuut.
Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca onderschept slim de pass. Mogilny rent richting de bal. Maruca onderschept slim de pass. Maruca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 4:0

23e minuut.
Darnyi controleert de bal met de borst. Darnyi geeft een lange en hoge pass. Maruca met een sublieme pass. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Milevskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Ezerskiy de bal. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu passt de bal met de wreef. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 5:0

30e minuut.
Darnyi heeft problemen om de bal te vangen. Ezerskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darnyi. Darnyi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Popieliński met een sublieme pass. Walgraeve probeert de bal aan de voet te houden. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca schiet op doel. Kabaca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 29%, Mariupol 71%.
Zack&Dan - Mariupol 5:0

48e minuut.
García Sánchez geeft een lange en hoge pass. Büyükşen is nu in balbezit. Garaschenkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Büyükşen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Büyükşen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 6:0

54e minuut.
Karamushko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Darnyi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Garaschenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pin is nu in balbezit. Pin geeft een hoge lob. Milevskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pin geeft een hoge lob. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Darnyi speelt de bal door. Maruca is nu in balbezit. Büyükşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükşen draait met de bal, schiet en ... Milevskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 7:0

66e minuut.
Pin geeft de bal voor. Milevskiy met een sublieme pass. Darnyi kopt de bal weg. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Odolskiy met een snelle inworp. Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Kabaca rent richting de bal. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 8:0

74e minuut.
Klungelig pakt Mogilny de bal. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu met een sublieme pass. Maruca rent richting de bal. Maruca schiet op doel. Milevskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 9:0

78e minuut.
Darnyi onderschept slim de pass. Darnyi geeft de bal voor. Maruca rent richting de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Milevskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 10:0

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Milevskiy niet meer kan verder spelen. Korol komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kabaca de bal. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ankiel is nu in balbezit. Ankiel geeft de bal voor. Odolskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Secăreanu de bal. Darnyi rent richting de bal. Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Mariupol 11:0

89e minuut.
Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Darnyi geeft een lange en hoge pass. Maruca heeft problemen om de bal te vangen. Maruca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 26%, Mariupol 74%.
Zack&Dan - Mariupol 11:0