Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G-77 Tekhnichni Kozy
RE Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Pshenichniy passt de bal in één keer door. Khanas is nu in balbezit. Khanas met een sublieme pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Tekhnichni Kozy 1:0

7e minuut.
Panin controleert de bal met de borst. Panin probeert naar een medespeler te passen. Feldman is nu in balbezit. Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Serebrenykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrenykov probeert naar een medespeler te passen. Pischur speelt de bal door. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nagorniak probeert de bal met de borst te controleren. Pischur rent richting de bal. Pischur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kondratovich de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Leonov trapt de bal weg van het doel. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Tekhnichni Kozy 2:0

37e minuut.
Khanas onderschept slim de pass. Khanas passt de bal met de wreef. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Leonov controleert de bal met de borst. Pischur rent richting de bal. Khanas rent richting de bal. Khanas schiet op doel. Khripkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Tekhnichni Kozy 3:0

42e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Daar is Serebrenykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 28%, Tekhnichni Kozy 72%.
G-77 - Tekhnichni Kozy 3:0

53e minuut.
Leonov trapt de bal weg van het doel. Khanas kopt de bal weg. Pischur probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Tekhnichni Kozy 4:0

69e minuut.
Leonov trapt de bal weg. Pischur kopt de bal weg. Klungelig pakt Kabaca de bal. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Tekhnichni Kozy 5:0

73e minuut.
Luchkevich met een snelle inworp. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft de bal voor. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pischur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonov is nu in balbezit. Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich schiet op doel. Khripkov bokst de bal weg.

84e minuut.
Khripkov trapt de bal weg. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur geeft een lange en hoge pass. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Khripkov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Tekhnichni Kozy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 22%, Tekhnichni Kozy 78%.
G-77 - Tekhnichni Kozy 6:0