Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www Бомбезні Ламантини
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Tatarintsev rent richting de bal. Pylypchuk onderschept slim de pass. Pylypchuk met een sublieme pass. Korotetskyy is nu in balbezit. Korotetskyy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Tatarintsev met een sublieme pass. Krasovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Zhukov is nu in balbezit. Krasovskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rak probeert de bal aan de voet te houden. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak passt de bal in één keer door. Korotetskyy is nu in balbezit. Korotetskyy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 46%, Бомбезні Ламантини 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
www - Бомбезні Ламантини 0:0

46e minuut.
Mintenko is nu in balbezit. Tatarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarintsev passt de bal in één keer door. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Бомбезні Ламантини 1:0

57e minuut.
Barannikov is nu in balbezit. Barannikov passt de bal zonder na te denken. Krasovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasovskiy draait met de bal, schiet en ... Zhukov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Бомбезні Ламантини 2:0

64e minuut.
Rak onderschept slim de pass. Vashchuk onderschept slim de pass. Vashchuk probeert naar een medespeler te passen. Korotetskyy rent richting de bal. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vashchuk passt de bal zonder na te denken. Rak is nu in balbezit. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. Rak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pylypchuk met een sublieme pass. Yurchak rent richting de bal. Yurchak probeert naar een medespeler te passen. Korotetskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Бомбезні Ламантини 2:1

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Yurchak de bal onder controle te krijgen. Tatarintsev is nu in balbezit. Tatarintsev passt de bal met de wreef. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Бомбезні Ламантини 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 61%, Бомбезні Ламантини 39%.
www - Бомбезні Ламантини 3:1