Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombessa Metalevi Tyhry
451 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Stavka met een sublieme pass. Simonenko is nu in balbezit. Simonenko geeft een lange en hoge pass. Zavarov is nu in balbezit. Zavarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Metalevi Tyhry 1:0

8e minuut.
Vaida onderschept slim de pass. Vaida schiet op doel. Borodin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matsyuk is nu in balbezit. Matsyuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Krivosheev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barisev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barisev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zhenyuh met de inworp. Barisev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barisev speelt de bal door. Zavarov rent richting de bal. Zavarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Metalevi Tyhry 2:0

40e minuut.
Lisak heeft problemen om de bal te vangen. Selin rent richting de bal. Zhenyuh onderschept slim de pass. Zavarov rent richting de bal. Zavarov schiet op doel. Stytcjuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 46%, Metalevi Tyhry 54%.
Bombessa - Metalevi Tyhry 2:0

62e minuut.
Stavka is nu in balbezit. Shpak onderschept slim de pass. Shpak met een sublieme pass. Vaida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaida draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Shpak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krivosheev probeert naar een medespeler te passen. Vaida is nu in balbezit. Vaida haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 52%, Metalevi Tyhry 48%.
Bombessa - Metalevi Tyhry 2:0