Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бомбезні Ламантини Knyazhi Kachku
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zhabinskiy met een sublieme pass. Korotetskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannikov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Oximets geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomakh met een snelle inworp. Yurchak rent richting de bal. Yurchak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets rent richting de bal. Pylypchuk is nu in balbezit. Donets onderschept slim de pass. Donets haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Mykulyak de bal. Mykulyak probeert naar een medespeler te passen. Donets is nu in balbezit. Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Knyazhi Kachku 0:1

22e minuut.
Kirlik met een sublieme pass. Baranov is nu in balbezit. Donets rent richting de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap. Grebenyuk probeert de bal aan de voet te houden. Berezovchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Knyazhi Kachku 0:2

26e minuut.
Donets draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Tkachenko de bal. Tkachenko geeft een hoge lob. Vakarchuk geeft de bal voor. Donets springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Knyazhi Kachku 0:3

27e minuut.
Baranov onderschept slim de pass. Baranov geeft de bal voor. Daar is Grebenyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets is nu in balbezit. Donets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dobrovolski rent richting de bal. Dobrovolski geeft de bal voor. Baranov kopt de bal weg. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets schiet op doel. De bal raakt de paal. Berezovchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berezovchuk niet meer kan verder spelen. Salenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бомбезні Ламантини 56%, Knyazhi Kachku 44%.
Бомбезні Ламантини - Knyazhi Kachku 0:3

52e minuut.
Baranov is nu in balbezit. Donets is nu in balbezit. Grebenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets onderschept slim de pass. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Knyazhi Kachku 0:4

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Mykulyak de bal onder controle te krijgen. Yurchak probeert naar een medespeler te passen. Korotetskyy is nu in balbezit. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap. Udovenko controleert de bal met de borst. Kirilchik bokst de bal weg.

81e minuut.
Vakarchuk kopt de bal weg. Zhabinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabinskiy speelt de bal door. Korotetskyy rent richting de bal. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tkachenko geeft de bal voor. Udovenko kopt de bal weg. Mykulyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korotetskyy onderschept slim de pass. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap. Kirilchik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bannikov is nu in balbezit. Zhabinskiy met een sublieme pass. Korotetskyy heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бомбезні Ламантини 41%, Knyazhi Kachku 59%.
Бомбезні Ламантини - Knyazhi Kachku 0:4