Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polegio £CHELSEA£
Normal Tactiek zzupdate3
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
2 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Bagnyuk probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Andrienko de bal onder controle te krijgen. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti geeft de bal voor. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal. Karabkin bokst de bal weg. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:1

2e minuut.
Grzegorzewski passt de bal met de wreef. Mitrana rent richting de bal. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Padula kopt de bal weg. Klungelig pakt Yerohin de bal. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Karabkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:2

4e minuut.
Lascody passt de bal zonder na te denken. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula probeert naar een medespeler te passen. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Karabkin bokst de bal weg.

5e minuut.
Rigamonti passt de bal zonder na te denken. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy geeft de bal voor. Mitrana rent richting de bal. Mitrana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:3

10e minuut.
Padula geeft de bal voor. Tiereszczenko kopt de bal weg. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:4

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:5

13e minuut.
Bagnyuk passt de bal zonder na te denken. Karas` rent richting de bal. Babiy verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana rent richting de bal. Mitrana schiet op doel. De bal raakt de paal. Roztorgurev rent richting de bal. Roztorgurev geeft een lange en hoge pass. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karabkin met een harde bal richting middenveld. Padula kopt de bal weg. Tiereszczenko kan de bal niet met de borst controleren. Tiereszczenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Padula rent richting de bal. Padula geeft de bal voor. Daar is Karas`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko passt de bal zonder na te denken. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. Karabkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lascody heeft problemen om de bal te vangen. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh probeert naar een medespeler te passen. Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Padula probeert de bal met de borst te controleren. Padula geeft een lange en hoge pass. Ivanenko kopt de bal weg. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascody met een snelle inworp. Padula rent richting de bal. Padula geeft een hoge lob. Mitrana krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Babiy de bal. Babiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:6

30e minuut.
Padula heeft problemen om de bal te vangen. Padula speelt de bal door. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Karabkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:7

31e minuut.
Berkovsky geeft een lange en hoge pass. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy passt de bal met de wreef. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Karabkin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babiy zal de hoekschop nemen. Padula probeert de bal met de borst te controleren. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Roztorgurev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko passt de bal in één keer door. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rigamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Rigamonti geeft een lange en hoge pass. Yerohin kopt de bal weg. Babiy rent richting de bal. Babiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula passt de bal zonder na te denken. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:8

37e minuut.
Babiy onderschept slim de pass. Babiy geeft een hoge lob. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:9

38e minuut.
Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko passt de bal zonder na te denken. Rigamonti probeert naar een medespeler te passen. Babiy is nu in balbezit. Babiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:10

40e minuut.
Berkovsky geeft een lange en hoge pass. Tiereszczenko kopt de bal weg. Daar is Mitrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Karabkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Karas` geeft de bal voor. Tablado geeft de bal voor. Mitrana kopt de bal weg. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:11

42e minuut.
Tiereszczenko onderschept slim de pass. Padula geeft een hoge lob. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:12

44e minuut.
Rigamonti passt de bal zonder na te denken. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Babiy de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Karabkin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polegio 83%, £CHELSEA£ 17%.
Polegio - £CHELSEA£ 0:12

46e minuut.
Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti geeft de bal voor. Klungelig pakt Ivanenko de bal. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Grzegorzewski met een sublieme pass. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana passt de bal met de wreef. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Rigamonti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Andrienko de bal onder controle te krijgen. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Karabkin trapt de bal weg van het doel. Rigamonti probeert de bal met de borst te controleren. Rigamonti passt de bal in één keer door. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:13

56e minuut.
Andrienko probeert naar een medespeler te passen. Padula geeft een hoge lob. Yerohin heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana passt de bal met de wreef. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Karabkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:14

58e minuut.
Roztorgurev is nu in balbezit. Roztorgurev passt de bal met de wreef. Inworp. Lascody met een snelle inworp. Padula geeft de bal voor. Karabkin bokst de bal weg.

61e minuut.
Tablado kopt de bal weg. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko passt de bal zonder na te denken. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:15

63e minuut.
Ivanenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Padula met de inworp. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Karas`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobol` speelt de bal door. Inworp. Lascody met een snelle inworp. Padula geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:16

66e minuut.
Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko onderschept slim de pass. Tiereszczenko passt de bal in één keer door. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:17

68e minuut.
Padula met een snelle inworp. Tiereszczenko geeft een lange en hoge pass. Daar is Babiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:18

71e minuut.
Padula passt de bal in één keer door. Mitrana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanenko. Mitrana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rigamonti wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Berkovsky geeft een hoge lob. Tiereszczenko kopt de bal weg. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babiy rent richting de bal. Babiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:19

74e minuut.
Mitrana is nu in balbezit. Rigamonti rent richting de bal. Mitrana is nu in balbezit. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap. Karabkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Chizhevski met een snelle inworp. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti passt de bal in één keer door. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Chizhevski passt de bal in één keer door. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti met een sublieme pass. Padula geeft de bal voor. Mitrana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rigamonti passt de bal met de wreef. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado geeft de bal voor. Mitrana rent richting de bal. Mitrana schiet op doel. Karabkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:20

88e minuut.
Klungelig pakt Sobol` de bal. Roztorgurev geeft een hoge lob. Berkovsky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitrana de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - £CHELSEA£ 0:21

90e minuut.
Ivanenko probeert de bal aan de voet te houden. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti geeft een lange en hoge pass. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polegio 93%, £CHELSEA£ 7%.
Polegio - £CHELSEA£ 0:21