Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombessa Бомбезні Ламантини
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Zhenyuh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pylypchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pylypchuk geeft een lange en hoge pass. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sargan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorenko met een snelle inworp. Klungelig pakt Krivosheev de bal. Krivosheev geeft de bal voor. Berezovchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pylypchuk heeft problemen om de bal te vangen. Borodin is nu in balbezit. Borodin probeert naar een medespeler te passen. Korotetskyy rent richting de bal. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap. Zolotnitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dergunov met de inworp. Fedorenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorenko geeft de bal voor. Korotetskyy is nu in balbezit. Korotetskyy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 42%, Бомбезні Ламантини 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bombessa - Бомбезні Ламантини 0:0

60e minuut.
Borodin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sergienko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Zhukov de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fedorenko zal de hoekschop nemen. Barisev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barisev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Monakhov met een sublieme pass. Vashchuk rent richting de bal. Krivosheev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krivosheev krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Vashchuk geeft de bal voor. Tomakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomakh geeft een hoge lob. Korotetskyy rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Korotetskyy rent richting de bal. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Бомбезні Ламантини 0:1

86e minuut.
Fedorenko heeft problemen om de bal te vangen. Soubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soubin passt de bal zonder na te denken. Korotetskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap. Zolotnitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 60%, Бомбезні Ламантини 40%.
Bombessa - Бомбезні Ламантини 0:1