Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honor FC Tekhnichni Kotu
Apolo Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 18
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Tkach geeft een hoge lob. Famada is nu in balbezit. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Famada onderschept slim de pass. Famada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Famada rent richting de bal. Famada draait met de bal, schiet en ... Tchernets` probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 1:0

5e minuut.
Vereshyaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondratovich speelt de bal door. Selin rent richting de bal. Famada verovert de bal door een tackle van achteren. Famada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Volovyk passt de bal in één keer door. Famada is nu in balbezit. Korobka is nu in balbezit. Famada verovert de bal door een tackle van achteren. Famada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Korshikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pshenichnykh met een snelle inworp. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 2:0

11e minuut.
Korobka is nu in balbezit. Korobka passt de bal in één keer door. Famada rent richting de bal. Famada geeft een hoge lob. Volovyk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 3:0

17e minuut.
Famada is nu in balbezit. Famada draait met de bal, schiet en ... Lopatkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 4:0

32e minuut.
Korshikov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pshenichnykh met een snelle inworp. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 5:0

36e minuut.
Dorokhov met een snelle inworp. Malyuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malyuta probeert naar een medespeler te passen. Yudin is nu in balbezit. Yudin passt de bal in één keer door. Sautin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogatyrev rent richting de bal. Bogatyrev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Vereshyaka met de inworp. Kondratovich met een sublieme pass. Famada heeft problemen om de bal te vangen. Famada haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tkach probeert naar een medespeler te passen. Vereshyaka rent richting de bal. Vereshyaka met een sublieme pass. Famada is nu in balbezit. Famada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lopatkin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vereshyaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Famada rent richting de bal. Famada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 44%, Tekhnichni Kotu 56%.
Honor FC - Tekhnichni Kotu 5:0

46e minuut.
Famada verovert de bal door een tackle van achteren. Volovyk is nu in balbezit. Volovyk met een sublieme pass. Famada rent richting de bal. Famada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 6:0

63e minuut.
Volovyk rent richting de bal. Korshikov rent richting de bal. Volovyk onderschept slim de pass. Famada is nu in balbezit. Famada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Korshikov geeft de bal voor. Pshenichnykh rent richting de bal. Pshenichnykh geeft een lange en hoge pass. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Volovyk rent richting de bal. Volovyk geeft een lange en hoge pass. Selin kopt de bal weg. Famada rent richting de bal. Famada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 7:0

81e minuut.
Pshenichnykh passt de bal in één keer door. Volovyk is nu in balbezit. Volovyk passt de bal in één keer door. Famada heeft problemen om de bal te vangen. Famada draait met de bal, schiet en ... Tchernets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - Tekhnichni Kotu 8:0

84e minuut.
Tkach geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leviga met de inworp. Yudin is nu in balbezit. Yudin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 49%, Tekhnichni Kotu 51%.
Honor FC - Tekhnichni Kotu 8:0