Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamantyny Soloma FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Kosovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur onderschept slim de pass. Kachur geeft de bal voor. Sibiryakov rent richting de bal. Sibiryakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Didenko kopt de bal weg. Daar is Lysenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabtsev probeert naar een medespeler te passen. Sibiryakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiryakov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Didenko is nu in balbezit. Filipenko verovert de bal door een tackle van achteren. Filipenko speelt de bal door. Sibiryakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiryakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny - Soloma FC 0:1

30e minuut.
Ryabtsev geeft een hoge lob. Patyak heeft problemen om de bal te vangen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak verovert de bal door een tackle van achteren. Patyak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sibiryakov is nu in balbezit. Budko is nu in balbezit. Sibiryakov is nu in balbezit. Patyak is nu in balbezit. Patyak haalt uit met een fantastische trap. Vinokurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny 49%, Soloma FC 51%.
Lamantyny - Soloma FC 0:1

50e minuut.
Daar is Budko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibiryakov is nu in balbezit. Sibiryakov speelt de bal door. Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak haalt uit met een fantastische trap. Vinokurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipenko is nu in balbezit. Met opzet legt Serebrennikov zijn tegenspeler op de grond. Filipenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vinokurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Budko is nu in balbezit. Sibiryakov onderschept slim de pass. Patyak is nu in balbezit. Sibiryakov rent richting de bal. Sibiryakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cassian probeert de bal aan de voet te houden. Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak draait met de bal, schiet en ... Fomulyak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sibiryakov passt de bal met de wreef. Patyak is nu in balbezit. Patyak draait met de bal, schiet en ... Fomulyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny - Soloma FC 0:2

66e minuut.
Budko is nu in balbezit. Ryabtsev rent richting de bal. Budko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budko krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Kabaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev met een sublieme pass. Datsenko geeft een lange en hoge pass. Vinokurov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patyak rent richting de bal. Patyak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny - Soloma FC 0:3

73e minuut.
Ryabtsev rent richting de bal. Lysenko onderschept slim de pass. Lysenko passt de bal in één keer door. Kosovskiy is nu in balbezit. Kosovskiy haalt uit met een fantastische trap. Rudnyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Budko geeft een hoge lob. Lysenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryabtsev. Ryabtsev krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Cassian de bal. Mogilny rent richting de bal. Filipenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny 59%, Soloma FC 41%.
Lamantyny - Soloma FC 0:3