Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekhnichni Kotu Ukrainian Gangsters
Normal Tactiek Romans Defense
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Ruas de bal. Jovančić is nu in balbezit. Jovančić met een sublieme pass. Holló is nu in balbezit. Holló geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lopatkin heeft problemen om de bal te vangen. Fabiański rent richting de bal. Fabiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:1

11e minuut.
Holló onderschept slim de pass. Holló probeert naar een medespeler te passen. Jovančić geeft de bal voor. Fabiański rent richting de bal. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Dorokhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorokhov kopt de bal weg. Klungelig pakt Malyuta de bal. Jovančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovančić geeft een lange en hoge pass. Tchernets` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Jovančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovančić geeft een lange en hoge pass. Öztel is nu in balbezit. Öztel schiet op doel. Tchernets` probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fabiański de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jadrejak geeft een lange en hoge pass. Fabiański kopt de bal weg. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel verovert de bal door een tackle van achteren. Öztel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Holló geeft de bal voor. Klungelig pakt Lopatkin de bal. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dorokhov rent richting de bal. Öztel onderschept slim de pass. Öztel met een sublieme pass. Fabiański rent richting de bal. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Tchernets` bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dorokhov speelt de bal door. Melnik is nu in balbezit. Fabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:2

33e minuut.
Selin rent richting de bal. Fabiański onderschept slim de pass. Fabiański passt de bal in één keer door. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:3

36e minuut.
Jovančić met een sublieme pass. Öztel met een sublieme pass. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Tchernets` probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:4

38e minuut.
Kawulok met de inworp. Holló rent richting de bal. Holló geeft de bal voor. Fabiański springt en kopt de bal. Tchernets` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:5

39e minuut.
Jovančić geeft de bal voor. Daar is Lopatkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel onderschept slim de pass. Öztel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Selin de bal. Holló verovert de bal door een tackle van achteren. Holló met een sublieme pass. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Holló is nu in balbezit. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovančić speelt de bal door. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Kotu 87%, Ukrainian Gangsters 13%.
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:5

48e minuut.
Holló is nu in balbezit. Holló passt de bal met de wreef. Fabiański rent richting de bal. Fabiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:6

49e minuut.
Kawulok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanasyuk komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jadrejak verovert de bal door een tackle van achteren. Jadrejak passt de bal in één keer door. Jovančić speelt de bal door. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló onderschept slim de pass. Holló met een sublieme pass. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jovančić speelt de bal door. Öztel is nu in balbezit. Öztel speelt de bal door. Tanasyuk is nu in balbezit. Tanasyuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Leviga geeft een lange en hoge pass. Bendowskyi speelt de bal door. Tanasyuk kopt de bal weg. Daar is Fabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lopatkin geeft de bal voor. Budziszewski is nu in balbezit. Budziszewski geeft een hoge lob. Fabiański rent richting de bal. Fabiański schiet op doel. Tchernets` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:7

70e minuut.
Budziszewski geeft een lange en hoge pass. Jovančić kopt de bal weg. Dorokhov rent richting de bal. Öztel verovert de bal door een tackle van achteren. Öztel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Holló met de inworp. Tanasyuk is nu in balbezit. Melnik maakt een afschuwelijke overtreding. Melnik krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Doeltrap. Tchernets` met een harde bal richting middenveld. Holló kopt de bal weg. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jovančić speelt de bal door. Klungelig pakt Fabiański de bal. Fabiański passt de bal met de wreef. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fabiański is nu in balbezit. Tanasyuk rent richting de bal. Selin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tanasyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabiański neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Kotu 80%, Ukrainian Gangsters 20%.
Tekhnichni Kotu - Ukrainian Gangsters 0:8