Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QirirmFC Lions Grotta
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen average


2e minuut.
Kushlyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kharkovschenko de bal. Timets rent richting de bal. Kushlyk rent richting de bal. Kushlyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vetrennikov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pavlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kharkovschenko is nu in balbezit. Kharkovschenko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pushkutsa geeft een lange en hoge pass. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogodelov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogodelov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Diryavka heeft problemen om de bal te vangen. Kharkovschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiryak is nu in balbezit. Semiryak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vasylyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QirirmFC 55%, Lions Grotta 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
QirirmFC - Lions Grotta 0:0

55e minuut.
Sargan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Timets bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargan maakt een afschuwelijke overtreding. Sargan krijgt een gele kaart. Timets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlov met een snel genomen vrije trap. Kushlyk kopt de bal weg. Semiryak is nu in balbezit. Semiryak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Semiryak passt de bal met de wreef. Daar is Kushlyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushlyk passt de bal in één keer door. Kharkovschenko heeft problemen om de bal te vangen. Kharkovschenko haalt uit met een fantastische trap. Monakhov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Diryavka probeert naar een medespeler te passen. Oprea geeft de bal voor. Spytsyn kopt de bal weg. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QirirmFC 53%, Lions Grotta 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
QirirmFC - Lions Grotta 0:0