Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions Grotta Ukrainian Gangsters
433 Tactiek Romans Defense
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten very good
poor Passen adequate
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló probeert naar een medespeler te passen. Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:1

7e minuut.
Şandru geeft de bal voor. Klungelig pakt Öztel de bal. Öztel met een sublieme pass. Fabiański heeft problemen om de bal te vangen. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Poliyanchuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chigrinskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:2

14e minuut.
Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pavlov de bal onder controle te krijgen. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański schiet op doel. Polischuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gordon neemt de hoekschop. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Chigrinskiy geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gordon neemt de hoekschop. Daar is Öztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:3

16e minuut.
Pavlov geeft een hoge lob. Inworp. Gordon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gordon met een snelle inworp. Klungelig pakt Holló de bal. Krukovets rent richting de bal. Krukovets geeft een lange en hoge pass. Öztel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Fabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poliyanchuk rent richting de bal. Fabiański onderschept slim de pass. Fabiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:4

32e minuut.
Daar is Kharkovschenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budziszewski is nu in balbezit. Holló met een sublieme pass. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:5

34e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Chigrinskiy rent richting de bal. Fabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Polischuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:6

39e minuut.
Jovančić verovert de bal door een tackle van achteren. Jovančić probeert naar een medespeler te passen. Poliyanchuk rent richting de bal. Fabiański onderschept slim de pass. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Polischuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:7

44e minuut.
Dergunov kopt de bal weg. Holló speelt de bal door. Gordon met een sublieme pass. Fabiański rent richting de bal. Fabiański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Grotta 82%, Ukrainian Gangsters 18%.
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:7

46e minuut.
Holló rent richting de bal. Holló geeft de bal voor. Timets bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański onderschept slim de pass. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:8

57e minuut.
Semiryak is nu in balbezit. Holló verovert de bal door een tackle van achteren. Holló speelt de bal door. Öztel heeft problemen om de bal te vangen. Öztel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:9

62e minuut.
Poliyanchuk onderschept slim de pass. Poliyanchuk passt de bal in één keer door. Holló probeert naar een medespeler te passen. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Poliyanchuk is nu in balbezit. Poliyanchuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Timets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Holló speelt de bal door. Daar is Fabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański passt de bal zonder na te denken. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Krukovets heeft problemen om de bal te vangen. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon met een sublieme pass. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański haalt uit met een fantastische trap. Polischuk bokst de bal weg.

83e minuut.
Poliyanchuk geeft een hoge lob. Dergunov kopt de bal weg. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chigrinskiy probeert de bal aan de voet te houden. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański haalt uit met een fantastische trap. Polischuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:10

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Chigrinskiy de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gordon neemt de hoekschop. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Polischuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Pavlov geeft een hoge lob. Jovančić rent richting de bal. Jovančić passt de bal zonder na te denken. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Grotta 74%, Ukrainian Gangsters 26%.
Lions Grotta - Ukrainian Gangsters 0:10