Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo_Kyiv Mudri Porsh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Golembievskiy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karabkin met een snelle inworp. Sofilkanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mikulyak onderschept slim de pass. Mikulyak geeft de bal voor. Zvyagintsev rent richting de bal. Zvyagintsev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Yarmenchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarmenchuk geeft een lange en hoge pass. Vishtalyuk kopt de bal weg. Sofilkanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Zvyagintsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mel`nik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mel`nik krijgt een gele kaart. Tchorniy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tchorniy kan niet meer verder spelen. Alibayiv komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo_Kyiv 50%, Mudri Porsh 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo_Kyiv - Mudri Porsh 0:0

50e minuut.
Zvyagintsev onderschept slim de pass. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev is nu in balbezit. Zvyagintsev haalt uit met een fantastische trap. Vahula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Mudri Porsh 1:0

57e minuut.
Demyanenko rent richting de bal. Demyanenko probeert naar een medespeler te passen. Zvyagintsev is nu in balbezit. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gorban` onderschept slim de pass. Sofilkanich onderschept slim de pass. Minka rent richting de bal. Sofilkanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich schiet op doel. Morgunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo_Kyiv - Mudri Porsh 1:1

78e minuut.
Homa geeft de bal voor. Kutsy speelt de bal door. Checher heeft problemen om de bal te vangen. Sofilkanich is nu in balbezit. Sofilkanich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo_Kyiv 50%, Mudri Porsh 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo_Kyiv - Mudri Porsh 1:1