Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slipi Vovku Olimpic Ptahi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rusanovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kushnirov rent richting de bal. Gorodov verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolovsky rent richting de bal. Sokolovsky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Kushnirov verovert de bal door een tackle van achteren. Baranov rent richting de bal. Baranov speelt de bal door. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slipi Vovku - Olimpic Ptahi 0:1

13e minuut.
Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kycher onderschept slim de pass. Rusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin haalt uit met een fantastische trap. Bagnyuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slipi Vovku - Olimpic Ptahi 1:1

20e minuut.
Listopadov rent richting de bal. Listopadov speelt de bal door. Rusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin draait met de bal, schiet en ... Bagnyuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slipi Vovku - Olimpic Ptahi 2:1

43e minuut.
Klungelig pakt Zhabchenko de bal. Sokolovsky rent richting de bal. Sokolovsky probeert naar een medespeler te passen. Gorodov is nu in balbezit. Gorodov haalt uit met een fantastische trap. Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slipi Vovku - Olimpic Ptahi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 63%, Olimpic Ptahi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slipi Vovku - Olimpic Ptahi 2:2

59e minuut.
Odintsov rent richting de bal. Listopadov rent richting de bal. Listopadov speelt de bal door. Kycher is nu in balbezit. Kycher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sagaydak is nu in balbezit. Tarakhtiy onderschept slim de pass. Tarakhtiy geeft de bal voor. Listopadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Listopadov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baranov passt de bal in één keer door. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sytchev krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mynzu probeert naar een medespeler te passen. Sokolovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolovsky passt de bal in één keer door. Gorodov rent richting de bal. Gorodov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sagaydak geeft een hoge lob. Sevidov speelt de bal door. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov draait met de bal, schiet en ... Pikhur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 44%, Olimpic Ptahi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slipi Vovku - Olimpic Ptahi 2:2