Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slipi Vovku maybe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Boroday is nu in balbezit. Boroday geeft de bal voor. Klungelig pakt Sytchev de bal. Pikhur is nu in balbezit. Pikhur draait met de bal, schiet en ... Paal! Pikhur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pikhur rent richting de bal. Pikhur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slipi Vovku - maybe 0:1

21e minuut.
Bespalykh trapt de bal weg. Rusanovskiy kopt de bal weg. Kapustin is nu in balbezit. Rusin onderschept slim de pass. Rusin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stavka is nu in balbezit. Pikhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikhur verovert de bal door een tackle van achteren. Pikhur draait met de bal, schiet en ... Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 55%, maybe 45%.
Slipi Vovku - maybe 0:1

54e minuut.
Rusol passt de bal met de wreef. Bobochkin is nu in balbezit. Pikhur begaat een overtreding. Pikhur krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Yarmash bereikt de bal nog maar net als eerste. Listopadov onderschept slim de pass. Listopadov passt de bal met de wreef. Rusin rent richting de bal. Rusin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Pikhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusanovskiy rent richting de bal. Pikhur onderschept slim de pass. Pikhur haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivanskiy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slipi Vovku - maybe 0:2

86e minuut.
Kushnirov is nu in balbezit. Rusol onderschept slim de pass. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Pikhur is nu in balbezit. Pikhur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sytchev met een harde bal richting middenveld. Koman rent richting de bal. Koman passt de bal in één keer door. Boroday rent richting de bal. Boroday geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 58%, maybe 42%.
Slipi Vovku - maybe 0:2