Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Sun story-team
11 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ostapenko met een snelle inworp. Klungelig pakt Murashko de bal. Yarmenchuk probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bairashevskiy rent richting de bal. Murashko verovert de bal door een tackle van achteren. Murashko speelt de bal door. Laktionov rent richting de bal. Laktionov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smolyaninov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laktionov is nu in balbezit. Laktionov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Sun - story-team 0:1

16e minuut.
Polyakov is nu in balbezit. Kucher verovert de bal door een tackle van achteren. Kucher passt de bal zonder na te denken. Daar is Skrypnyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ... Lyakhov bokst de bal weg.

22e minuut.
Voronchenko is nu in balbezit. Kucher is nu in balbezit. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Murashko is nu in balbezit. Murashko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Sun - story-team 0:2

25e minuut.
Bairashevskiy rent richting de bal. Murashko onderschept slim de pass. Murashko probeert naar een medespeler te passen. Laktionov rent richting de bal. Laktionov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Murashko rent richting de bal. Murashko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Sun - story-team 0:3

32e minuut.
Zaginaylov met een sublieme pass. Volkov is nu in balbezit. Volkov passt de bal met de wreef. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Voronchenko heeft problemen om de bal te vangen. Zaginaylov bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko begaat een overtreding. Voronchenko krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Polyakov is nu in balbezit. Murashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairashevskiy begaat een overtreding. Bairashevskiy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Sun 57%, story-team 43%.
Black Sun - story-team 0:3

48e minuut.
Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucher is nu in balbezit. Kucher probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Murashko passt de bal zonder na te denken. Laktionov is nu in balbezit. Kanevsky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanevsky krijgt een gele kaart. Laktionov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Murashko neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Murashko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avdeyinko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Sun 50%, story-team 50%.
Black Sun - story-team 0:3