Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knyazhi Cmakota Mudri Porsh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Homchenovskyy verovert de bal door een tackle van achteren. Pidvirniy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Homchenovskyy. Homchenovskyy krijgt een gele kaart. Pidvirniy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pidvirniy kan niet meer verder spelen. Zakarlyuka komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Mygalatiyk rent richting de bal. Lovig verovert de bal door een tackle van achteren. Lovig geeft een hoge lob. Budko rent richting de bal. Budko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Budko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomin probeert naar een medespeler te passen. Minka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofilkanich is nu in balbezit. Sofilkanich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vahula met een harde bal richting middenveld. Daar is Sofilkanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofilkanich passt de bal met de wreef. Minka rent richting de bal. Minka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knyazhi Cmakota 41%, Mudri Porsh 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knyazhi Cmakota - Mudri Porsh 0:0

59e minuut.
Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev geeft een lange en hoge pass. Krivoshey rent richting de bal. Vakarchuk rent richting de bal. Vakarchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zakarlyuka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Datsenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knyazhi Cmakota 55%, Mudri Porsh 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knyazhi Cmakota - Mudri Porsh 0:0