Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maybe ФК Закарпатье
Normal Tactiek sokker
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Boroday bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko onderschept slim de pass. Bidnenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Porokhnenko de bal. Porokhnenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Laktionov de bal. Inworp. Laktionov met een snelle inworp. Bazilevich is nu in balbezit. Bazilevich schiet op doel. Bespalykh bokst de bal weg. Klungelig pakt Kapustin de bal. Porokhnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Porokhnenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Os`machko met een harde bal richting middenveld. Daar is Bidnenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidnenko passt de bal met de wreef. Pikhur is nu in balbezit. Pikhur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - ФК Закарпатье 1:0

16e minuut.
Yurchishin is nu in balbezit. Pikhur onderschept slim de pass. Pikhur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fedoruk de bal. Fedoruk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fedoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedoruk passt de bal in één keer door. Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikhur is nu in balbezit. Pikhur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - ФК Закарпатье 2:0

31e minuut.
Laktionov controleert de bal met de borst. Laktionov geeft een hoge lob. Porokhnenko is nu in balbezit. Bazilevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazilevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Os`machko speelt de bal door. Koman heeft problemen om de bal te vangen. Koman probeert naar een medespeler te passen. Borisyuk is nu in balbezit. Borisyuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko geeft een hoge lob. Kapustin probeert de bal aan de voet te houden. Bazilevich is nu in balbezit. Bazilevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maybe 53%, ФК Закарпатье 47%.
maybe - ФК Закарпатье 2:0

46e minuut.
Yurchishin heeft problemen om de bal te vangen. Pikhur is nu in balbezit. Pikhur passt de bal met de wreef. Boroday rent richting de bal. Boroday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - ФК Закарпатье 3:0

63e minuut.
Slobodyan probeert naar een medespeler te passen. Halovsky is nu in balbezit. Halovsky geeft een hoge lob. Bazilevich is nu in balbezit. Bazilevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yurchishin kopt de bal weg. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman speelt de bal door. Boroday is nu in balbezit. Boroday draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Laktionov kopt de bal weg. Solovjenko is nu in balbezit. Solovjenko passt de bal met de wreef. Porokhnenko is nu in balbezit. Porokhnenko draait met de bal, schiet en ... Bespalykh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Solovjenko geeft de bal voor. Porokhnenko kan de bal niet met de borst controleren. Lobanovskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lobanovskiy krijgt een gele kaart. Porokhnenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Porokhnenko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bespalykh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - ФК Закарпатье 3:1

84e minuut.
Bespalykh trapt de bal weg. Halovsky rent richting de bal. Halovsky passt de bal zonder na te denken. Porokhnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Porokhnenko schiet op doel. Bespalykh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maybe 58%, ФК Закарпатье 42%.
maybe - ФК Закарпатье 3:1