Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berezhany Chudovi Lamantyny
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sernetski passt de bal in één keer door. Markman is nu in balbezit. Markman geeft een lange en hoge pass. Beloshapk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beloshapk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sernetski kopt de bal weg. Klungelig pakt Markman de bal. Kycher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gusarov de bal. Gusarov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Poljoviy geeft een lange en hoge pass. Sernetski kan de bal niet met de borst controleren. Sernetski probeert naar een medespeler te passen. Kirlik is nu in balbezit. Kirlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borisyuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolotov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Chesnakov de bal. Beloshapk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Smalko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smalko geeft de bal voor. Pavlik is nu in balbezit. Pavlik haalt uit met een fantastische trap. Beloshapk probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berezhany - Chudovi Lamantyny 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berezhany 47%, Chudovi Lamantyny 53%.
FC Berezhany - Chudovi Lamantyny 0:1

46e minuut.
Beloshapk speelt de bal door. Pavlik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirlik. Kirlik krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Polischuk is nu in balbezit. Kycher verovert de bal door een tackle van achteren. Kycher passt de bal zonder na te denken. Kirlik rent richting de bal. Kirlik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kolotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolotov geeft de bal voor. Lagoida kopt de bal weg. Beloshapk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beloshapk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chesnakov rent richting de bal. Chesnakov geeft een hoge lob. Gusarov kopt de bal weg. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gusarov geeft de bal voor. Daar is Gashin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirlik draait met de bal, schiet en ... Altman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Berezhany - Chudovi Lamantyny 1:1

77e minuut.
Polischuk verovert de bal door een tackle van achteren. Polischuk passt de bal met de wreef. Burdiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beloshapk verovert de bal door een tackle van achteren. Beloshapk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kycher rent richting de bal. Polischuk rent richting de bal. Kycher verovert de bal door een tackle van achteren. Kycher haalt uit met een fantastische trap. Altman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berezhany - Chudovi Lamantyny 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berezhany 42%, Chudovi Lamantyny 58%.
FC Berezhany - Chudovi Lamantyny 2:1