Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Kyiv FC Forest
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Levitskiy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Khramtsov de bal. Litvinov begaat een overtreding. Litvinov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Khramtsov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Litvinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chornyavskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chornyavskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Belashov passt de bal zonder na te denken. Sytchev is nu in balbezit. Yarmolenko is nu in balbezit. Belashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belashov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lutsenko trapt de bal weg van het doel. Chornyavskiy kopt de bal weg. Muntyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - FC Forest 1:0

37e minuut.
Levitskiy passt de bal met de wreef. Yarmenchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarmenchuk geeft een lange en hoge pass. Sytchev heeft problemen om de bal te vangen. Sytchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Katkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nazarenko komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Yarmenchuk speelt de bal door. Gunchak rent richting de bal. Sytchev verovert de bal door een tackle van achteren. Sytchev haalt uit met een fantastische trap. Yarmolenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Kyiv 56%, FC Forest 44%.
Arsenal Kyiv - FC Forest 1:0

72e minuut.
Daar is Oximets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartiek verovert de bal door een tackle van achteren. Tartiek probeert naar een medespeler te passen. Khramtsov rent richting de bal. Khramtsov geeft een lange en hoge pass. Lutsenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belashov is nu in balbezit. Belashov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Kyiv - FC Forest 1:1

76e minuut.
Yarmenchuk probeert naar een medespeler te passen. Levitskiy rent richting de bal. Levitskiy speelt de bal door. Yarmenchuk heeft problemen om de bal te vangen. Yarmenchuk geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - FC Forest 1:2

89e minuut.
Levitskiy probeert naar een medespeler te passen. Yarmenchuk speelt de bal door. Belashov rent richting de bal. Belashov schiet op doel. Yarmolenko kan de bal niet met de borst controleren. Lutsenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Kyiv 45%, FC Forest 55%.
Arsenal Kyiv - FC Forest 1:2