Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crocodiles FC Forest
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dibrova onderschept slim de pass. Dibrova speelt de bal door. Sytchev is nu in balbezit. Sytchev schiet op doel. Altman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Litinskiy rent richting de bal. Zavgorodniy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khramtsov. Khramtsov krijgt een gele kaart. Zavgorodniy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gataulin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Crocodiles - FC Forest 1:0

6e minuut.
Nevmivaka rent richting de bal. Yarmenchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Yarmenchuk geeft een lange en hoge pass. Sytchev rent richting de bal. Sytchev haalt uit met een fantastische trap. Altman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Vasilitchuk de bal onder controle te krijgen. Kriulin is nu in balbezit. Belashov verovert de bal door een tackle van achteren. Belashov draait met de bal, schiet en ... Altman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crocodiles - FC Forest 1:1

33e minuut.
Khmel` passt de bal zonder na te denken. Zavgorodniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramtsov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Khramtsov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khramtsov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zavgorodniy raakt geblesseerd tijdens het duel. Gataulin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dmitriev rent richting de bal. Dmitriev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crocodiles 51%, FC Forest 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crocodiles - FC Forest 1:1

63e minuut.
Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khmel` verovert de bal door een tackle van achteren. Dmitriev is nu in balbezit. Dmitriev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vasilitchuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oximets met een snelle inworp. Sytchev is nu in balbezit. Sytchev geeft de bal voor. Altman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crocodiles 50%, FC Forest 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crocodiles - FC Forest 1:1