Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Zirka Ktopivnitskii Chudovi Lamantyny
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Nedilko controleert de bal met de borst. Poljoviy speelt de bal door. Polischuk kan de bal niet met de borst controleren. Litvinov rent richting de bal. Litvinov schiet op doel. Altman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gonchar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Litvinov de bal. Snozovoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov verovert de bal door een tackle van achteren. Litvinov draait met de bal, schiet en ... Altman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Litovchenko rent richting de bal. Litovchenko geeft een lange en hoge pass. Guzhevskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov rent richting de bal. Litvinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zirka Ktopivnitskii 40%, Chudovi Lamantyny 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Zirka Ktopivnitskii - Chudovi Lamantyny 0:0

55e minuut.
Nedilko rent richting de bal. Nedilko schiet op doel. Litovchenko kopt de bal weg. Nedilko rent richting de bal. Nedilko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zirka Ktopivnitskii - Chudovi Lamantyny 1:0

82e minuut.
Inworp. Smalko met een snelle inworp. Polischuk met een sublieme pass. Guzhevskyy rent richting de bal. Guzhevskyy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Zirka Ktopivnitskii - Chudovi Lamantyny 1:1

89e minuut.
Beloshapk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakushev begaat een overtreding. Beloshapk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guzhevskyy wilt de vrije trap nemen. Golovir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zirka Ktopivnitskii - Chudovi Lamantyny 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zirka Ktopivnitskii 66%, Chudovi Lamantyny 34%.
Fc Zirka Ktopivnitskii - Chudovi Lamantyny 1:2