Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crocodiles Chudovi Lamantyny
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kolotov is nu in balbezit. Khmel` begaat een overtreding. Kolotov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolotov met een snel genomen vrije trap. Beloshapk heeft problemen om de bal te vangen. Beloshapk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gataulin heeft problemen om de bal te vangen. Guzhevskyy onderschept slim de pass. Guzhevskyy met een sublieme pass. Beloshapk rent richting de bal. Beloshapk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Beloshapk kan de bal niet met de borst controleren. Nevmivaka geeft een hoge lob. Litovchenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dmitriev is nu in balbezit. Dmitriev schiet op doel. Altman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Beloshapk bereikt de bal nog maar net als eerste. Granovskiy is nu in balbezit. Beloshapk onderschept slim de pass. Beloshapk draait met de bal, schiet en ... Mirniy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crocodiles 49%, Chudovi Lamantyny 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crocodiles - Chudovi Lamantyny 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kolotov de bal. Gataulin is nu in balbezit. Gataulin passt de bal met de wreef. Dmitriev is nu in balbezit. Dmitriev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kolotov passt de bal zonder na te denken. Guzhevskyy is nu in balbezit. Guzhevskyy passt de bal in één keer door. Daar is Beloshapk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beloshapk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crocodiles - Chudovi Lamantyny 0:1

67e minuut.
Polischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Khmel` is nu in balbezit. Polischuk begaat een overtreding. Polischuk krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Smalko geeft de bal voor. Granovskiy is nu in balbezit. Beloshapk verovert de bal door een tackle van achteren. Beloshapk haalt uit met een fantastische trap. Altman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crocodiles - Chudovi Lamantyny 0:2

79e minuut.
Vasilitchuk speelt de bal door. Zavgorodniy is nu in balbezit. Zavgorodniy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dmitriev de bal. Dmitriev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Smalko met een sublieme pass. Nevmivaka heeft problemen om de bal te vangen. Olenin maakt een afschuwelijke overtreding. Olenin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crocodiles 56%, Chudovi Lamantyny 44%.
Crocodiles - Chudovi Lamantyny 0:2