Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekhnichni Richka AFC Lamantyny
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gribanov speelt de bal door. Oleynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtikhov onderschept slim de pass. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yevtikhov probeert naar een medespeler te passen. Oleinik is nu in balbezit. Oleynik verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtikhov onderschept slim de pass. Yevtikhov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Prokhorov rent richting de bal. Prokhorov geeft de bal voor. Karamushko is nu in balbezit. Oleinik onderschept slim de pass. Oleinik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krasovskiy passt de bal zonder na te denken. Prokhorov rent richting de bal. Yevtikhov verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtikhov draait met de bal, schiet en ... Shutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - AFC Lamantyny 0:1

32e minuut.
Oleynik probeert naar een medespeler te passen. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Reva is nu in balbezit. Fedorov onderschept slim de pass. Fedorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kucherenko kopt de bal weg. Oleynik speelt de bal door. Plakhotin is nu in balbezit. Vasyliv rent richting de bal. Vasyliv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prokhorov geeft een lange en hoge pass. Fedorov rent richting de bal. Mikhailenko rent richting de bal. Fedorov verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 42%, AFC Lamantyny 58%.
Tekhnichni Richka - AFC Lamantyny 0:1

47e minuut.
Yevtikhov is nu in balbezit. Yevtikhov passt de bal met de wreef. Karamushko rent richting de bal. Oleinik onderschept slim de pass. Oleinik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - AFC Lamantyny 0:2

61e minuut.
Onufer kopt de bal weg. Gribanov is nu in balbezit. Gribanov probeert naar een medespeler te passen. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Krasovskiy is nu in balbezit. Krasovskiy speelt de bal door. Zaginaylov rent richting de bal. Oleinik onderschept slim de pass. Oleinik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kremenchutsskiy is nu in balbezit. Kremenchutsskiy geeft de bal voor. Fedorov is nu in balbezit. Fedorov draait met de bal, schiet en ... Mikhailenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - AFC Lamantyny 1:2

80e minuut.
Karamushko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prodan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kalinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Prodan is nu in balbezit. Prodan passt de bal in één keer door. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 43%, AFC Lamantyny 57%.
Tekhnichni Richka - AFC Lamantyny 1:2