Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea_FC Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Tlumak probeert naar een medespeler te passen. Matvienko is nu in balbezit. Matvienko passt de bal met de wreef. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Yaxmanitskiy speelt de bal door. Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov speelt de bal door. Smolyaninov heeft problemen om de bal te vangen. Smolyaninov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 47%, Bombezni Lamantyny 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea_FC - Bombezni Lamantyny 0:0

49e minuut.
Yarmenchuk rent richting de bal. Kurilov rent richting de bal. Kurilov passt de bal in één keer door. Smolyaninov rent richting de bal. Smolyaninov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Telegin is nu in balbezit. Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurilov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Lucash passt de bal met de wreef. Tlumak is nu in balbezit. Tlumak met een sublieme pass. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Matvienko heeft problemen om de bal te vangen. Edmar geeft een lange en hoge pass. Matvienko probeert de bal aan de voet te houden. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel. Gamaliy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Telegin onderschept slim de pass. Telegin probeert naar een medespeler te passen. Smolyaninov rent richting de bal. Smolyaninov draait met de bal, schiet en ... Kuchirka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

79e minuut.
Biba geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucash geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Myazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Myazin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biba heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lucash zal de hoekschop nemen. Kuchirka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kanevsky heeft problemen om de bal te vangen. Dovgiy kopt de bal weg. Blazhaev rent richting de bal. Vasilitchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilitchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 48%, Bombezni Lamantyny 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea_FC - Bombezni Lamantyny 0:0