Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vbyvchi Osly Shaleni Osly
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Golovko is nu in balbezit. Golovko geeft de bal voor. Klungelig pakt Dura de bal. Zazroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazroev schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Zabransky geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mel`nichenko de bal onder controle te krijgen. Zagoruyko met een sublieme pass. Zazroev rent richting de bal. Zazroev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tkachenko geeft een hoge lob. Inworp. Zadorozhniy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagoruyko rent richting de bal. Zagoruyko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zagoruyko rent richting de bal. Zagoruyko probeert naar een medespeler te passen. Zazroev rent richting de bal. Zazroev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tkachenko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zadorozhniy is nu in balbezit. Zadorozhniy geeft de bal voor. Zazroev rent richting de bal. Zazroev draait met de bal, schiet en ... Schastliviy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vbyvchi Osly - Shaleni Osly 0:1

43e minuut.
Inworp. Shmakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukrainets controleert de bal met de borst. Mokritskiy is nu in balbezit. Mokritskiy schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zadorozhniy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagoruyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazroev rent richting de bal. Zazroev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vbyvchi Osly 75%, Shaleni Osly 25%.
Vbyvchi Osly - Shaleni Osly 0:1

60e minuut.
Kapustin geeft een lange en hoge pass. Yakovlev kopt de bal weg. Daar is Ukrainets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokritskiy is nu in balbezit. Mokritskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zazroev verovert de bal door een tackle van achteren. Tkachenko is nu in balbezit. Zazroev verovert de bal door een tackle van achteren. Zazroev schiet op doel. Schastliviy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vbyvchi Osly 48%, Shaleni Osly 52%.
Vbyvchi Osly - Shaleni Osly 0:1